SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedjeholmen
vs
Lögdeå Nordmaling Hockey
SvedjeholmenvsLögdeå Nordmaling Hockey

  INFORMATION

Matchstart:sön 08 december, 12:00
Plats:Bortamatch
Aktivitetsinfo: Svedjeholmen bjuder in till sammandrag 8/12 , rikt tiden är 12-15! Återkommer veckan innan med spelschema. Sista anmälningsdag är 21/11!


Under dagen sker även föreningens årliga julbasar och cafeteria är öppen och erbjuder bl.a. kaffe, te, dricka, fikabröd, toast, korv och hamburgare. Det kommer också att finnas lotteri med fina priser. Betalning sker med kontanter eller Swish.
Spelregler:

Alla lag får spela tre matcher. Vi spelar på flera planer samtidigt. Speltiden 1x21 minuter, tillsägelse vid ”utvisning”, tre spelare + målvakt på planen, spel med blå puck. För att undvika att tid går förlorad på en massa tekningar i samband med blockering av målvakt, backar det icke puckförande laget upp till halv plan. Domaren blåser vid blockering så det blir glasklart för spelarna när de ska backa undan. Sedan sätter målvakt igång spelet.
Lunch: Det finns möjlighet för lagen att förbeställa lunch i form av hamburgare inkl. dryck till en kostnad av 50 kr/person. Vill ert barn ha lunch så swisha 50 kr till 0703980391, Karin Nilsson,  märk med ert barns namn<< Tillbaka

 
 
Våra huvudsponsorer
Materialet levereras av